Agrigento: trupul neînsuflețit al unui bărbat român de 39 de ani găsit în mare de un pescar

Cadavrul bărbatului român scos din mare de scafandri. Sursa foto: LaSicilia.it

Trupul fără viață al unui bărbat român de 39 de ani a fost găsit în această dimineață de 26 decembrie 2017, în apele mării de pe lângă localitatea Sciacca, provincia Agrigento, de către un pescar din zonă.

Potrivit ziarului local Agrigento Notizie, conaționalul nostru se numea Constantin Gabriel Patriesku (sursa citată a relatat probabil în mod eronat prenumele – n.r.), avea 39 de ani și se mutase de câteva luni în localitatea Sciacca, unde se presupune că se afla în căutarea unui loc de muncă. Bărbatul nu avea o rezidență fixă în localitatea respectivă și se pare că trăia pe stradă.

Identificarea sa a avut loc în camera mortuară a cimitirului din Sciacca unde procurorul Michele Marrone a dispus depunerea corpului fără viață pentru efectuarea autopsiei.

Din primele informații reiese că bărbatul român ar fi decis să petreacă seara de Crăciun pe o bancă din portul local, unde au fost găsite o pătură și resturi de mâncare, scrie sursa citată.

Autoritățile din Sciacca investighează acum pentru a descoperi ce anume a dus la decesul conaționalului nostru dar pentru moment se presupune că acesta ar fi căzut în apă în mod accidental sau din cauză că s-a simțit rău.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii de la unitatea din Sciacca anchetează în continuare pentru a descoperi modul în care a murit Constatin Gabriel.

Distribuie acest articol