Al Bano la bordul unui avion al companiei aeriene române TAROM: „O mare onoare pentru noi”

Al Bano şi Romina Power au revenit în România, în cadrul turneului întrerupt în 2020 din cauza pandemiei, „Live Tour 2021”, pentru două concerte la Bucureşti (11 noiembrie) şi Cluj-Napoca (13 noiembrie).

Cei doi îndrăgiți artiști au aterizat sâmbătă seară pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj Napoca, iar duminică seară vor avea un spectacol la Sala Polivalentă.

„Probabil că nu există iubitori de muzică să nu fi auzit vreodată un refren cântat de Al Bano. Este o mare onoare pentru noi să-l avem la bord pe unul dintre cei mai iubiți și mai fredonați artiști din lumea întreagă. Mulțumim!”, au scris cei de la TAROM pe pagina de Facebook, alături de o fotografie cu Al Bano și însoțitoarele de zbor.

Programat pentru 26 mai 2020, show-ul a fost amânat pentru 11 noiembrie 2021, iar după aceea pentru pentru 11 noiembrie 2022. Biletele vândute pentru concertele programate anterior sunt valabile pentru show-urile din 2022.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Al Bano și Romina la Cluj. Sursa foto: Ziua de Cluj

Al Bano şi Romina Power au devenit cunoscuţi datorită unor hit-uri precum „Felicita”, „Sempre sempre”, „Nostalgia Canaglia” sau „Liberta”. La sfârşitul anilor ’90 cei doi s-au despărţit. După două decenii cuplul Al Bano – Romina Power s-au reunit formând din nou o pereche pe scenă.