Italia: al patrulea bandit care a participat la jaful de la Lanciano este tot român, presupun autoritățile italiene. Iată cum se numește

Autoritățile italiene au efectuat primele trei arestări în cazul jafului din Lanciano, de  duminica trecută. Jaful a avut loc în vila chirurgului Carlo Martelli și a soției acestuia, Niva Bazzan, ambii în vârstă de 69 ani. Cei doi au fost bătuți cu bestialitate iar femeii italiene bandiții i-au tăiat urechea dreaptă.

În cătușe pentru aceste fapte sunt acum trei români: Constantin Aurel Turlica, 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, 20 de ani și Aurel Ruset, 25 de ani, care intenționau să fugă cu o mașina Volkswagen Golf folosită și pentru atacul asupra casei cuplului de pensionari italieni. Cei trei bărbați arestați sunt doi frați și un văr, ei au fost blocați de mașinile polițiștilor în teritoriile rurale din jurul localității Lanciano și aveau asupra lor aproximativ 3400 de euro.

Căutat de poliție Alexandru Bogdan Colțeanu, în vârstă de 26 de ani

Din declarațiile victimelor, la fața locului în momentul jafului a fost prezent un al patrulea membru al bandei. Acesta era un tânăr care vorbea perfect limba italiana, avea accent pugliez (de aici impresia victimelor că ar fi italian) și s-a dovedit a fi cel mai sângeros dintre infractori. În prezent este dat în urmărire și căutat de forțele de ordine. Departamentul de Poliție din Chieti declară că îl caută pe Alexandru Bogdan Colțeanu, în vârstă de 26 de ani, născut în România și care ar fi fost implicat în acest caz de o bestialitate inumană. Tânărul nu se află pentru prima dată în vizorul autorităților, el are precedente penale la Napoli, iar acum probabil a fugit spre Rimini, informează Corriere.

Nu sunt informații dacă pe lângă Alexandru Bogdan Colțeanu ar mai fi căutată o altă persoană, autoritățile nu au făcut publice alte nume.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un jaf odios a fost comis la Lanciano, în provincia Chieti (Abruzzo) de trei români și un al patrulea, italian se presupune, care au intrat noaptea în vila unui cuplu pe care i-au masacrat în bătaie pentru a le ceda bunurile de valoare și a le spune unde se afla seiful pe care familia de pensionari nu îl aveau de fapt în casă. Femeii italiene, infractorii i-au tăiat urechea dreaptă. Pe patul de spital, abia și-a revenit aceasta a spus: „Urlau la mine și mi-au tăiat o ureche, dar îi iert!”