Alertă de vreme rea în 7 regiuni din Italia. Un șofer de taxi a murit după ce un copac a căzut peste mașina în mers

Meteorologii italieni au anunțat instabilitate atmosferică în nordul Italiei unde șapte regiuni sunt sub cod galben de furtună. Acestea sunt: Piemonte, Valle D’Aosta, Lombardia, Trentino Alto Adige, Veneto, Emilia-Romagna și Toscana. Fenomenele sunt însoțite în unele cazuri de grindină și rafale puternice de vânt.

Fenomene deosebit de intense sunt așteptate pe zonele plane din Lombardia, Piemont și Emilia-Romagna, unde sâmbătă seara au fost furtuni cu căderi de grindină, în zona Piacenza, dar și în Piemont, provincia autonomă Bolzano și Veneto. Din cauza vântului puternic, la Pino Torinese (Piemonte) un șofer de taxi și-a pierdut viața.

Italia este practic împărțită în două, vreme rea în nord și călduroasă în centru-sud, dar începând de astăzi și mai ales de mâine, vom observa o creștere a instabilității atmosferice și în regiunile din centrul și sudul Peninsulei. Căldura va deveni mai suportabilă aproape în toată țara.

Din cauza vântului puternic la Pino Torinese (Piemonte) un om și-a pierdut viața

Un copac a căzut în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, 7 august, peste un taxi, la Pino Torinese, în via Mogreno, informează La Repubblica. Taximetristul a murit, iar clienta sa, o tânără în vârstă de 29 de ani, a scăpat nevătămată. Accidentul s-a petrecut în jur de miezul nopții.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Șoferul de taxi, Ezio Cauda, ​​în vârstă de 56 de ani, a murit pe loc. Taxiul și-a continuat drumul după impact, lovind alte două vehicule aflate în tranzit, dar nicio altă persoană nu a fost rănită.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20