Alertă la bordul unui avion de pasageri, un însoțitor de bord a murit după ce a făcut infarct în timpul zborului

Tragedie pe un zbor Bahrain – Paris, marți, 22 noiembrie, când un însoțitor de bord s-a simțit brusc rău și avionul a fost nevoit să aterizeze de urgență în Irak. Din păcate, în ciuda tuturor procedurilor de urgență, nu s-a putut face nimic pentru steward, care tocmai suferise un infarct și a murit înainte de a ajunge la spital, relatează Daily Mail.

Avionul a plecat de pe Aeroportul Internațional Bahrain, marți, la ora 1:40, și se îndrepta către aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Când zbura la 10.000 de metri deasupra Irakului, steward-ul Yasser Saleh Al Yazidi s-a simțit brusc rău, acuzând un atac de cord.

Piloții au fost nevoiți să aterizeze de urgență la Erbil, în regiunea Kurdistan, din Irak, pentru ca însoțitorul de bord să poată primi tratament medical. Avionul a fost așteptat de o echipă medicală care l-a transferat imediat pe membrul echipajului la un spital din apropiere. Dar bărbatul a fost declarat mort imediat după ce a sosit la unitatea sanitară.

Zborul a fost blocat timp de aproximativ patru ore pe Aeroportul Internațional Erbil, înainte ca pasagerii să își poată continua călătoria către capitala Franței.

„Compania exprimă cele mai profunde condoleanțe familiei și membrilor echipajului și confirmă că zborul a fost reluat conform programului” au transmis reprezentanții companiei aeriene Gulf Air, care au cerut scuze pasagerilor, mulțumindu-le pentru răbdare și înțelegere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI