Alertat de vecini că i-au intrat hoții în casă, un italian și-a găsit soția cu amantul în schimb

Întâmplarea, demnă de o piesă de teatru, s-a petrecut în seara zilei de luni, 27 iunie 2022, în localitatea italiană Ceccano din provincia Frosinone, în regiunea Lazio.

Potrivit celor relatate de publicația locală Ciocciaria Oggi, un bărbat italian a descoperit că soția sa îl înșeală după ce vecinii l-au avertizat că cineva i-a spart casa, știind că la acea oră nici cei doi soți, și nici copiii lor nu se aflau în locuință.

Bărbatul, care a fost chemat în toiul serii de ieri la muncă pentru o urgență, și-a anunțat soția că va pleca și că se va întoarce târziu. Femeia, pe de altă parte, i-a spus că va duce copiii la bunicii lor, în localitatea Ripi, deoarece și ea va trebui să plece de acasă.

După câteva ore însă, vecinii cuplului au observat un necunoscut că a intrat în locuința celor doi soți și l-au alertat imediat pe bărbat care, la rândul său, a alertat carabinierii, anunțându-i că un hoț i-a pătruns în casă.

Între timp, bărbatul italian s-a îndreptat și el spre locuință și a ajuns împreună cu carabinierii, deschizându-le acestora ușa și lăsându-i să intre ei mai întâi, pentru a verifica dacă hoțul se află în interior.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ceea ce au descoperit carabinierii, dar și bărbatul care deține casa, a fost faptul că soția îl înșeală, deoarece aceasta se afla cu amantul în casă la acea oră. Amant care a încercat imediat să fugă, în ciuda faptului că era îmbrăcat doar cu lenjeria intimă, dar a fost blocat de carabinieri.

Soțul femeii, pe de altă parte, privea incredul întreaga scenă din fața sa, mai precizează sursa citată.

@rotalianul