Italia: Alt biciclist român își pierde viața, avea 58 de ani și a fost lovit de o mașină. Șoferul nu l-a observat

Un bărbat român în vârstă de 58 de ani a fost victima unui accident rutier în seara zilei de duminică, 16 decembrie. Românul se deplasa pe bicicletă de-a lungul unei șosele din orașul Torino, când a fost lovit de un autoturism condus de un cetățean egiptean. Conaționalul nostru și-a pierdut viața în urma impactului puternic.

Era ora 21:40 la Torino, când, pe Via Reiss Romoli în dreptul numărului 200, un autoturism Audi A3 care venea dinspre Corso Vercelli și se îndrepta spre strada Aeroporto, a lovit frontal un biciclist român care nu a mai avut nicio posibilitate de a se mai salva. Șoferul s-a oprit pentru a oferi primul ajutor celui rănit, dar, din păcate, bărbatul român și-a pierdut imediat viața, lovitura puternică i-a cauzat răni grave care i-au provocat pe loc decesul. La volanul autoturismului Audi, se afla un cetățean de naționalitate egipteană.

La fața locului s-au prezentat asistenții sanitari de la 118 și agenții de la Poliția Municipală din Torino care au efectuat reconstituirea dinamicii accidentului. Șoferul a declarat că nu a observat biciclistul român și că își amintește doar momentul impactului, atunci când accidentul nu mai putea fi evitat.

Acest caz este al doilea în ultimele zile, săptămâna trecută, la periferia orașului Milano, și-a pierdut viața Dorin Ispas, tânăr român de 28 de ani, accidentat de o mașină la volanul căreia se afla un bărbat italian care a fugit de la locul accidentului, fără să îi acorde primul ajutor românului nostru.

 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol