Italia: Alt biciclist român își pierde viața, avea 58 de ani și a fost lovit de o mașină. Șoferul nu l-a observat

Un bărbat român în vârstă de 58 de ani a fost victima unui accident rutier în seara zilei de duminică, 16 decembrie. Românul se deplasa pe bicicletă de-a lungul unei șosele din orașul Torino, când a fost lovit de un autoturism condus de un cetățean egiptean. Conaționalul nostru și-a pierdut viața în urma impactului puternic.

Era ora 21:40 la Torino, când, pe Via Reiss Romoli în dreptul numărului 200, un autoturism Audi A3 care venea dinspre Corso Vercelli și se îndrepta spre strada Aeroporto, a lovit frontal un biciclist român care nu a mai avut nicio posibilitate de a se mai salva. Șoferul s-a oprit pentru a oferi primul ajutor celui rănit, dar, din păcate, bărbatul român și-a pierdut imediat viața, lovitura puternică i-a cauzat răni grave care i-au provocat pe loc decesul. La volanul autoturismului Audi, se afla un cetățean de naționalitate egipteană.

La fața locului s-au prezentat asistenții sanitari de la 118 și agenții de la Poliția Municipală din Torino care au efectuat reconstituirea dinamicii accidentului. Șoferul a declarat că nu a observat biciclistul român și că își amintește doar momentul impactului, atunci când accidentul nu mai putea fi evitat.

- Continuarea articolului după publicitate -

Acest caz este al doilea în ultimele zile, săptămâna trecută, la periferia orașului Milano, și-a pierdut viața Dorin Ispas, tânăr român de 28 de ani, accidentat de o mașină la volanul căreia se afla un bărbat italian care a fugit de la locul accidentului, fără să îi acorde primul ajutor românului nostru.

 

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA