Ambasada României în Italia: Pensia comunitară, sesiune de întrebări și răspunsuri marți, 20 septembrie 2022

Ambasada României în Italia organizează o nouă sesiune interactivă de informare pe teme de muncă și sociale adresată comunității românești din această țară. Sesiunea, sub formă de întrebări și răspunsuri, va avea loc marți, 20 septembrie 2022, de la ora 19.00 la 20.00, pe pagina Facebook a ambasadei.

Subiectele abordate vor viza formularele europene de legătură, certificatele de viață, transferul drepturilor de pensie în străinătate, deschiderea drepturilor de pensie comunitară.

Persoanele interesate vor putea scrie întrebările în comentarii, la momentul începerii sesiunii live, pe Facebook (pe pagina Ambasadei https://www.facebook.com/roma.mae.romania/) și atașatul pe probleme de muncă și sociale va răspunde în limita timpului disponibil.

Pentru mai multe informații poate fi accesată secțiunea Muncă și afaceri sociale de pe pagina web a Ambasadei: http://roma.mae.ro/node/1010.

Pentru probleme specifice Ambasada României în Italia a pus la dispoziție adresele de e-mail ale atașaților pe probleme de muncă și sociale: roma.social@mae.ro și roma.social1@mae.ro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Distribuie acest articol