Ambasada României în Italia, porți deschise în cadrul inițiativei „MUSEI IN MUSICA”

Ambasada României în Italia a participat în premieră, la 19 noiembrie 2022, în cadrul inițiativei MUSEI IN MUSICA, cu două evenimente de excepție: concertul „Acordeon Jazz” susținut de acordeonistul român de jazz Emy Drăgoi alături de band-ul 3 DPro’ect și expoziția de pictură a artistului român Vladimir Păun-Vrapciu, intitulată „Cum am ajuns aici?”.

Public italian și internațional, precum și membri ai comunității de români din Italia au luat parte la evenimentele pregătite pentru această seară specială, se arată într-un comunicat al ambasadei.

Sursa foto: Ambasada României în Italia

Ambasada României în Italia se alătură astfel, pentru a doua oară anul acesta, inițiativelor Primăriei Roma de deschidere a instituțiilor către public, intrând astfel în circuitul cultural al capitalei italiene prin prezentarea unor artiști români de renume.

În decursul lunii mai a acestui an, Ambasada României în Italia s-a asociat evenimentului Noaptea Muzeelor de la Roma, o manifestare extinsă și la nivelul misiunilor diplomatice acreditate în capitala Italiei, universități și instituții italiene.