Ambasada României în Italia: programul de lucru al Consulatului de la Roma în perioada 30 noiembrie-7 decembrie

Se aduce la cunoștința cetățenilor români că, în conformitate cu prevederile legale, Secția consulară din cadrul Ambasadei României la Roma nu efectuează program de lucru cu publicul în zilele de luni, 30 noiembrie 2020 (Sfântul Andrei) și marți, 1 decembrie 2020 (Ziua Națională a României).

Reprezentanții misiunii diplomatice anunță de asemenea, pe pagina Facebook a instituției, că în contextul alegerilor parlamentare din perioada 5-6 decembrie 2020, Secția consulară din cadrul Ambasadei României la Roma nu efectuează program de lucru cu publicul în zilele de vineri, 4 decembrie și luni, 7 decembrie 2020.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar), au la dispoziție numărul de telefon pentru situații de urgență 0039 345.147.39.35. La acest număr de telefon nu se furnizează informații consulare.

Programări pentru Servicii Consulare

Toate serviciile consulare se prestează numai pe bază de programare prealabilă gratuită (fiecare serviciu necesită o programare separată), cu excepția titlurilor de călătorie în situații de urgență dovedite cu documente și pentru care plecarea este necesară într-un interval de maxim două săptămâni, în aceste cazuri intrarea fiind liberă de luni până vineri între 11:00 și 13.00. Titlurile de călătorie care nu reprezintă o urgență se efectuează doar pe bază de programare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru programări, vizitați site-ul http://roma.mae.ro/node/479.

@rotalianul