Ambasada României în Italia: Sprijin pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Oportunități de angajare în România

La 28 septembrie 2022, Birourile Naționale de Coordonare EURES România și Italia, în colaborare cu Ambasada României în Italia, vor organiza un eveniment de informare adresat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în România.

Evenimentul se va desfășura la sediul Porta Futuro, Via Galvani, nr. 108 – Roma, între orele 9:30 – 13:00.

Reprezentanții instituționali din cele două state vor furniza informații utile cu privire la oportunitățile de angajare din România, serviciile și facilitățile dedicate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în special în ceea ce îi privește pe cetățenii români care doresc să se întoarcă în țară, importanța muncii legale și a cunoașterii propriilor drepturi și obligații.

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să transmită un email de confirmare la adresa roma.social@mae.ro, până la 26 septembrie, cel târziu.

Înregistrarea la eveniment va fi disponibilă în mediul online, pe canalele instituționale ale instituțiilor organizatoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20