Ambasada României la Roma: Sesiune de întrebări și răspunsuri pe teme consulare

Pentru a veni în sprijinul comunității de români din zona de competență consulară (Regiunile Abruzzo, Campania, Lazio, Sardinia și Umbria), Ambasada României la Roma organizează luni, 31 mai 2021, o sesiune de întrebări și răspunsuri (live text), pe teme consulare.

Sesiunea se va desfășura online, pe pagina Facebook a Ambasadei, între orele 15:00 – 16:00 (ora Italiei). Pentru a primi răspuns la problema cu care se confruntă, persoanele interesate vor trebui să adreseze în scris, în comentarii, întrebările lor pentru reprezentanții ambasadei.

Vor fi abordate următoarele teme: procedurile de obținere a serviciilor consulare, utilizarea platformei www.econsulat.ro, atribuțiile și competențele unui oficiu consular, limitele de asistență și protecție consulară.

Inițiativa face parte dintr-o serie de sesiuni de Întrebări și Răspunsuri pe teme consulare și probleme legate de muncă și afaceri sociale pe care Ambasada României la Roma le va organiza în perioada următoare, în cadrul dialogului constant cu cetățenii români din Italia. „Vă invităm să urmăriți pagina noastră pentru informații actualizate”, au transmis reprezentanții Ambasadei României în Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol