Ambasadorul României în Italia îl felicită public pe șoferul român care a salvat viața unui tânăr de 19 ani

Gabriel Ionuț Bocra, în vârstă de 30 de ani, șofer român rezident de 8 ani în Italia, a dat o lecție fantastică de omenie și modestie după ce a salvat viața unui tânăr de 19 ani care intenționa să se arunce de pe un pod rutier. După ce a convins băiatul că decizia sa era una greșită, conaționalul nostru a declarat: «Eu și soția mea ne-am privit în ochi pentru o clipă în acel moment: am făcut o faptă bună azi. Apoi am plecat, el (tânărul de pe pod – n.r.) era bine, nu mai avea nevoie de noi”.

Gabriel Bocra a fost felicitat public de ambasadorul României în Italia pe pagina de Facebook a instituției diplomatice române:

„Felicitări compatriotului nostru, Gabriel Ionuț Borca, pentru gestul civic și profunzimea umană de care a dat dovadă prin fapta de a salva viața unui tânăr de 19 ani. Unul dintre multele exemple ale omeniei românești! Mulțumim, Gabriel!
George Bologan
Ambasador”

Este ora 5:30 din dimineața zilei de vineri, 14 iunie 2019, când agenții de la Poliția Rutieră din Milano primesc un apel de la un șofer care semnalează faptul că un tânăr are intenția să se arunce în gol de pe podul Gabarella, în dreptul localității Pozzuolo Martesana. Un camion alb este primul care se oprește în coadă, iar la volan se află un bărbat și alături de el în cabină este o femeie.

Bărbatul de la volan este românul Gabriel Ionuț Borca și va fi cel care va salva viața tânărului care alesese să se sinucidă. Cum s-au petrecut faptele puteți citi în articolul: Gabriel, șoferul român din Italia care a salvat viața unui tânăr în pragul sinuciderii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI