Ambasadorul României în Italia, prezent la meciul cu echipa Germaniei de la EURO U21

Ambasadorul României în Italia, George Bologan, va fi prezent astăzi la Bologna pentru a susține echipa Românie în semifinala Campionatului European de Fotbal Under-21, alături de ambasadorul Republicii Federale Germania în Italia, Viktor Elbling, se arată într-un text publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Italia.

„Împreună cu colegul și prietenul meu Viktor Elbling, ambasadorul Republicii Federale Germania în Italia, vom participa în această seară la Bologna la meciul U21 România-Germania, alături de echipele și suporterii noștri. Sportul reprezintă bucuria de a trăi, favorizează competiția și principiul meritocrației, fiind un model de cum se poate câștiga făcând echipă, așa cum o facem și noi pentru Uniunea Europeană”.

Semifinala dintre Germania U21 și România U21, de la EURO 2019, se dispută pe joi, 27 iunie 2019, de la ora 18:00 (ora Italiei), ora 19:00 ora României, pe stadionul Renato Dall’Ara din Bologna, iar organizatorii au pus deja în vânzare biletele pentru meci.

Distribuie acest articol