Ancona: îngrijitoare moartă de mai multe ore în casa bătrânului pe care îl îngrijea

De mai multă vreme avea grijă de un bătrân surd în vârstă de 95 de ani. Ea, o îngrijitoare ucraineană de 64 de ani, a fost găsită moartă în această dimineață de joi, 18 ianuarie, în localitatea Osimo, provincia Ancona, relatează corriereadriatico.it.

Pe parcursul întregii dimineți, familiarii bătrânului au încercat – în zadar – să intre în contact cu cei doi. După ce au telefonat de mai multe ori, fără ca cineva să răspundă, au cerut ajutorul vecinilor pe care i-au rugat să sune la ușa lor. Dar nici în acest caz nu a răspuns nimeni. Îngrijorați, s-au grăbit spre casa bunicului lor gândindu-se că probabil se întâmplase ceva rău cu acesta. Dar surpriza a fost atunci când, cu ajutorul autorităților, familia a intrat în apartamentul bătrânului de la ultimul etaj al unei clădiri mici de pe aleea Bondimare și au găsit îngrijitoarea ucraineană în vârstă de 64 de ani pe patul ei, sub așternuturi, fără viață.

O moarte naturală, în timpul somnului, care avusese loc cu cel puțin 5-6 ore înainte, a constatat la o primă evaluare medicul de pe ambulanța de la 118 trimisă la fața locului. Bătrânul asistat, în vârstă de 95 de ani, surd și care se deplasa cu dificultate, era în cameră alăturată, fără să-și fi dat seama că îngrijitoarea sa murise.

Corpul a fost transportat la morga spitalului din Osimo.

Distribuie acest articol