Ancona – moartea lui Vasile Zavate, tânărul român lovit de tren luni dimineață, învăluită în mister.

Se numește Vasile Zavate, tânărul român de 24 de ani decedat luni dimineață, 20 februarie 2017, în apropierea gării din Marzocca după ce a fost lovit de un tren pe linia ferată, iar moartea sa ridică numeroase semne de întrebare pentru anchetatori. Deși prima ipoteză a agenților care investighează decesul lui Vasile a fost cea de sinucidere, detaliile descoperite de aceștia în ultimele 24 de ore îi fac acum să aibă îndoieli asupra acestei teorii.

Tânărul nostru conațional era rezident în localitatea Fiuminata, din provincia Macerata, era student la Universitatea din Camerino, unde studia „Științe ale organizațiilor non-profit” și dăduse ultimele examene chiar cu câteva zile înainte de moartea sa. Vasile trăia o viață liniștită, aparent fără probleme de niciun fel și locuia cu părinții săi, cărora cu o seară înainte de decesul său le spusese că merge la o cină în localitatea unde acesta studia.

Mă duc la o cină în Camerino”, le-a spus Vasile părinților săi înainte de a pleca.

Sursa foto: PicchioNews.it

Din relatările anchetatorilor, tânărul român a ajuns în localitatea Marzocca cu mașina proprie, care a fost găsită de aceștia nu departe de liniile de tren unde a fost găsit și corpul fără viață al lui Vasile Zavate.

Dată fiind lipsa de motive concrete pentru ca ipoteza unei sinucideri să poată fi luată în considerare, procuratura din Ancona investighează acum cazul pentru a afla dacă a fost într-adevăr, o sinucidere, așa cum se presupunea în primele ore după tragedie, sau dacă a mai fost implicat cineva în această tragedie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol