ANDRA, românca din Italia care la 18 ani își transpune emoțiile și sentimentele în cântece

Herta Andra Cristiana, o tânără româncă în vârstă de 18 ani, cu numele de scenă ANDRA, care locuiește în Italia de la vârsta de 4 anișori, a lansat cu ajutorul Carioca Records / Artist First noul său single intitulat „Filo Rosso”, pentru radio și în digital download.

Herta Andra Cristiana, compozitoare și interpretă, s-a mutat în Italia la o vârstă fragedă, împreună cu părinții săi, într-un orășel de la granița regiunii Lazio cu Toscana, conform Corriere Nazionale.

A fost eleva Liceului de muzică „Polo L.Bianciardi” din Grosseto, unde s-a perfecționat studiind diferite genuri, inclusiv cel de operă. Are talentul de a-și transpune emoțiile și sentimentele în cântec dând viață unei noi lumi, una a sa, din care ne invită să facem parte.

Single-ul ei de debut a fost lansat pe 28 mai 2021, în care vorbește despre fragilitate, iubire, găsirea și redescoperirea de sine. Un imn pentru acceptare, o îmbrățișare pentru cei care au nevoie.

Pe 27 august 2021 publică EP-ul „PORTRETUL FERICIRII” care are ca temă principală iubirea și diferitele ei nuanțe.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Filo Rosso” vorbește însă despre o iubire care s-a încheiat, sau mai bine zis… nu a început niciodată. Una dintre acele iubiri care oferă mult, dar lasă o rană greu de vindecat. O dragoste trăită cu îndoială, agățată de un fir. Redăm mai jos melodia ANDREI, publicată pe canalul ei de You Tube:

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20