Andrei Ciobanu & Alex Coteț (Sector 7) într-un nou spectacol de Stand Up Comedy românesc la Roma.

700x526_201611161902_promo

După marele succes avut cu primul spectacol de Stand Up Comedy românesc la Roma, unde Teo, Vio și Costel ne-au făcut să râdem cu lacrimi, la propriu, Alex (Alex Under Events) și Vlad (aRoma Foto) s-au pus repede pe treabă și au organizat un nou spectacol de Stand Up Comedy la Roma.

De această dată, mai exact pe 26 noiembrie, începând cu ora 19:00, ne vor face să râdem la Auditorium Tito Brandsma, Largo Giorgio Labo’, zona Mostacciano (vezi harta),  Alex Coteț de la Sector 7, în deschidere, ca apoi să râdem pe îndelete cu vedeta serii, Andrei Ciobanu, până la sfârșitul spectacolului.

În cadrul spectacolului va fi disponibilă spre cumpărare, pentru cei interesați, și cartea ”Suge-o, Ramona!”, scrisă de Andrei Ciobanu, carte care a vândut în România peste 1 milion de exemplare.

De asemenea, pe toată durata spectacolului, publicul are acces la un open bar cu băuturi și snacksuri, organizatorii ținând mult la buna dispoziție fizică și emoțională a spectatorilor, ca de obicei.

Prețul unui bilet este doar 15 euro iar pentru a comanda bilete pentru voi și familia sau prietenii voștri, puteți contacta următoarele persoane:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

– Telefon/Whatsapp: 320 539 85 99 Vlad
– Facebook: Aroma Foto
– Facebook: Alex Under
– Facebook: Dragos Ciocoiu
– Facebook. Miruna-Cristina Stefan

Mai multe informații se pot obține, de asemenea, și pe pagina Facebook a evenimentului Stand Up Comedy cu Andrei Ciobanu & Alex (Sector7).

Locația beneficiază de o parcare încăpătoare, însă, organizatorii roagă publicul să ajungă cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a evita eventuale neplăceri în sală, din cauza aglomerației.

În final, vă lăsăm să vedeți recomandarea binecunoscutei cântărețe de muzică ușoară din România Andra cu privire la acest spectacol și vă așteptăm pe 26 noiembrie să râdem cu gura până la urechi!

Alături de Andra, vă mai invită la concurs și frumoasele cântărețe Inna și Lora, a căror înregistrare video îl puteți vede pe pagina evenimentului Stand Up Comedy cu Andrei Ciobanu & Alex (Sector7).