Antrenor român de handbal, mort în Italia. S-a simțit brusc rău și medicii nu l-au mai putut salva

Comunitatea handbalului din Oderzo este în doliu după decesul neașteptat la vârsta de 51 de ani al lui Claudiu Paraschiv, fostul președinte al clubului Handball Oderzo din provincia Treviso.

Claudiu Paraschiv a fost fondator și antrenor la clubul de handbal din Oderzo până în februarie 2023, când a predat ștafeta italianului Fabio Brugnera, menționează Giornale nord-est.

Românul suferea de probleme cardiace de ceva timp. În aceste zile s-a simțit brusc rău, a fost transportat de urgență la spitalul din Oderzo, unde, din păcate, nu și-a mai revenit.

700-20240112101542 (2)
De la stânga la dreapta, Fabio Brugnera și Claudiu Paraschiv. Sursa foto: Giornale nord est

Claudiu Paraschiv a fost un mare iubitor de sport și, chiar după ce a renunțat la președinția secției masculine, a rămas activ în sectorul handbalului feminin, urmărind cu pasiune evoluția celor două fiice ale sale, Sara, în vârstă de 15 ani, și Alexandra, de 19 ani.

Deși Alexandra s-a retras, Paraschiv a continuat să o susțină pe Sara în campionatul A2 feminin al echipei de handbal Oderzo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sub conducerea sa, Handball Oderzo a câștigat în 2022 titlul de campion italian la beachvolley.

Clubul de Handball Oderzo și tinerii de la „Young Opitergium” și-au exprimat profundul regret și au transmis condoleanțe soției lui, Anca.

Funeraliile lui Claudiu Paraschiv vor avea loc conform ritului ortodox

În semn de respect, atât echipa Handball Oderzo cât și cea de Pallamano Oderzo vor juca cu banderole de doliu la meciurile programate în acest weekend.

@rotalianul