Apelul disperat al unei românce din Italia care își caută fiul dispărut de două zile: „Ajutați-mă să-l găsesc, mi-e frică să nu fie mort!”

O româncă stabilită de mulți ani în Italia lansează un apel disperat către conaționalii ei, atât cei din țară cât și din străinătate, pentru a ajuta-o să-și găsească fiul despre care nu mai știe nimic de joi, 29 iulie 2021.

Gabriel Ababei, în vârstă de 30 de ani și originar din comuna botoșăneană Durnești, lucra în Franța, la o fermă avicolă din Loudéac, dar s-a certat recent cu prietena lui și a decis să se întoarcă în România.

Gabriel Ababei, 30 de ani, dispărut de joi, de la Deva. Foto: Facebook/Gabriela Ababei

Tânărul român s-a pornit astfel spre Paris, în cursul zilei de luni, 26 iulie 2021, în speranța că va găsi un microbuz sau autocar care să-l ducă spre România, dar abia miercuri a reușit să plece din Franța.

Din cele relatate de Gabriela, mama lui, bărbatul a stat la un prieten din Paris și au pus un anunțe pe un grup Facebook cu români din capitala Franței pentru a găsi o mașină cu care să poată pleca spre țara noastră.

Un alt român, care avea drum spre Deva, s-a oferit să-l ajute și tânărul de 30 de ani a plecat astfel la drum în seara zilei de miercuri, conform celor spuse de mama sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Joi am vorbit cu el tot drumul, a ajuns la Deva pe la 17:00 și mi-a spus că are autobuz spre Botoșani într-o oră”, ne-a relatat prin telefon mama lui Gabriel.

„Pe la 19:00 l-am sunat din nou, dar nu mai răspundea și avea telefonul închis. De atunci tot încerc să dau de el, dar nu-l găsesc nicicum. Nu a intrat în contact nici cu rudele noastre din România, cu nimeni”, a mai adăugat femeia.

Conaționala noastră, care locuiește de 17 ani în regiunea italiană Emilia-Romagna, la Forlì, împreună cu celălalt fiu al ei, i-a propus lui Gabriel, când au vorbit ultima oară, să meargă și el în Italia, iar bărbatul a fost de acord.

„Urma să meargă acasă, să o ia și pe nepoata mea, apoi să vină în Italia cu ea, dar nu mai știu nimic de el de două zile. Vă rog, dacă cineva mă poate ajuta, dați-mi măcar un bip că vă sun eu. Numărul meu e 0039 389 966 8487”, a mai spus românca noastră.

Ca semnalmente, Gabriel Ababei are circa 1,78 metri înălțime, 70 de kilograme, ochi căprui și păr șaten.