Apelul tatălui Alexandrei din Caracal. Mesaj pentru Gheorghe Dincă

Tatăl Alexandrei Măceșanu, adolescenta în vârstă de 15 ani răpită în Caracal, a transmis joi un apel celor care au luat-o s-o aducă acasă, ca să-și poată continua viața. „Îi rog din toată inima pe cei care au luat-o să vină s-o aducă și uit tot, dar numai s-o aducă”, a fost apelul tatălui Alexandrei către cei care i-au răpit fata.

Ioan Măceşanu a declarat astfel că singurul lucru care contează pentru familia sa este ca Alexandra să se întoarcă acasă.

„Vreau să fac un apel, cine a luat-o să o aducă, să o lase la o margine, nu vreau să ştiu cine e. Dar vreau să ne reluăm viaţa noastră de dinainte. Cei care ştiu ceva de ea să spună. E foarte dificil, sunt atâtea zile de când nu ştim nimic. Cei care au luat-o să o aducă acasă, să fie sănătoasă, nu mă interesează cine a luat-o, decât să o aducă, să ne putem relua viaţa noastră simplă, fericită”, a spus tatăl Alexandrei.

Bărbatul spune că este convins că autorităţile vor face tot ce trebuie pentru ca Alexandra să fie adusă acasă.

„Poate nici dânşii nu şi-au dat seama, poate dacă locaţia era mai clară. Mă simt vinovat eu ca tată că nu am făcut mai mult. Dacă îmi dădeam seama, nu se ajungea până aici. Dar eu cred că îşi vor face datoria şi o vor găsi în viaţă (autorităţile – n.r.). Aşa îmi spune inima, şi mie şi soţiei. Suntem încrezători. Aşteptăm din moment în moment să o aducă acasă. Noi credem că va fi bine”, a mai spus Ioan Măceşanu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tatăl Alexandrei a vorbit şi despre apelul primit de mamă, după dispariţia Alexandrei, spunând că era o voce de bărbat în vârstă.

„Era o voce de bărbat în vârstă, i-am spus să vorbească mai tare şi a spus că nu poate, că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece”, a mai spus Ioan Măceşanu.

La întrebarea „Ce mesaj îi transmiteți lui Dincă?”, bărbatul a răspuns: „Să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă n-a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază.”

Declarații tată Alexandra

Live: Declarații făcute de tatăl Alexandrei Măceșanu, fata răpită de criminalul din Caracal

Gepostet von Observator am Donnerstag, 1. August 2019

@rotalianul