Arestat șoferul unui microbuz cu români din Italia care se întorceau acasă, era căutat de poliție din 2014

Un șofer român care transporta persoane și pachete din Italia spre România a fost arestat de agenții de poliție din localitatea italiană Pordenone deoarece pe numele său era emis un mandat de arest din anul 2014.

Potrivit  , agenții de poliție au oprit pentru un control de rutină un microbuz Mercedes alb înscris în România și cu semi-remorcă atașată în dimineața zilei de luni, 15 iulie 2019. În interiorul microbuzului se aflau 10 pasageri, toți de cetățenie română, în timp ce în remorcă au fost găsite diferite pachete și bagaje.

În urma verificărilor documentelor de identitate ale șoferului, un bărbat român în vârstă de 51 de ani, polițiștii au descoperit că acesta era căutat de autorități de circa 5 ani de zile, fiind acuzat de trafic și vânzare de droguri.

Atât șoferul, cât și pasagerii au fost duși la secția de poliție pentru ulterioare verificări, în timp ce pachetele și bagajele au fost verificate de agenții de poliție cu ajutorul câinilor în căutare de substanțe stupefiante ascunse. Din fericire, rezultatul căutărilor a fost negativ, iar pasagerii au fost lăsați să-și continue drumul spre România.

Bărbatul arestat era acuzat că făcea parte dintr-o organizație criminală de proxeneți și traficanți de narcotice destinate pieței din Olanda. Cu toate acestea, surse din anturajul său ne informează că polițiștii italieni au făcut o greșeală și că acesta era doar proprietarul unei mașini vândute cu procură unei persoane din acea organizație. Aceleași surse susțin că șoferul român a fost eliberat după ce polițiștii au clarificat totul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI