Arezzo: copil român de 18 luni cade pe fereastră de la o înălțime de 5 metri

Un copil român de numai un an și jumătate a căzut de la o înălțime de 5 metri după ce s-ar fi cățărat pe fereastra apartamentului în care locuia cu mama sa și doi frățiori, dintre care un frate geamăn și unul puțin mai mare decât cei doi gemeni.

Nefericitul eveniment a avut loc în această dimineață de duminică, 6 iulie 2017, într-un apartament din via Fonte Veneziana, în localitatea Arezzo, apartament care aparține de Caritas, relatează presa locală.

Potrivit celor declarate de mama copilului, o femeie română de 37 de ani, unul dintre copiii săi gemeni s-ar fi cățărat pe pervazul ferestrei și ar fi căzut în gol de la o înălțime de 5 metri în timp ce aceasta dormea.

Cel care a dat alarma a fost paznicul clădirii Caritas, acesta chemând imediat ambulanța și polițiștii la fața locului. Conform celor declarate de presa locală, copilul nu și-a pierdut cunoștința în urma accidentului, acesta fiind transportat cu ambulanța la spitalul San Donato din Arezzo, unde medicii l-au stabilizat și apoi au decis să-l transfere, cu cod galben de urgență, la spitalul de pediatrie Meyer din Firenze.

Copilul a suferit în urma căzăturii un politraumatism dar în aceste momente starea sa de sănătate pare a fi stabilă.

Mama copilului a fost dusă la secția de poliție din Arezzo unde a fost interogată de polițiști iar procurorul Angela Masiello a dat ordin ca apartamentul unde femeia română și cei trei copii locuiau să fie sechestrat până la încheierea anchetei.

De asemenea, procurorul Masiello a mai dat ordin ca cei trei copii ai femeii românce să fie preluați de asistenții sociali din localitate, în mod pr.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol