Arezzo – a turnat un bidon de benzină asupra sa și a încercat să-și dea foc. Român salvat de carabinieri în ultimul moment.

Totul s-a întâmplat în această dimineață de 19 noiembrie, în via Alessandro del Borro din Arezzo, unde un bărbat român în vârstă de 30 de ani a încercat să se sinucidă dându-și foc.

Din primele relatări ale carabinierilor, se pare că bărbatul, cu inițialele S. D., rezident în localitatea Campiglia Marittima din provincia Livorno, a recurs la acest gest extrem din cauza despărțirii de soția sa care, din motive profesionale, a fost nevoită să transfere la Arezzo, unde bărbatul a căutat-o și, în urma unei dezamăgiri din partea acesteia, a încercat să se sinucidă, foarte probabil chiar pe strada unde soția sa locuia.

Martorii care au chemat carabinierii spun că bărbatul și-a turnat asupra sa un bidon întreg de benzină și, la puțin după sosirea carabinierilor la fața locului, folosindu-se de o brichetă, și-a dat foc. Din fericire, carabinierii au fost pregătiți pentru această eventualitate, reușind să stingă flăcările imediat cu un extinctor și să salveze viața bărbatului.

În urma acestui gest, au fost chemați medicii de la urgențe care l-au dus pe conaționalul nostru la Spitalul San Donato din Arezzo unde a primit primul ajutor pentru ușoarele arsuri suferite.

Distribuie acest articol