Arezzo – a turnat un bidon de benzină asupra sa și a încercat să-și dea foc. Român salvat de carabinieri în ultimul moment.

Totul s-a întâmplat în această dimineață de 19 noiembrie, în via Alessandro del Borro din Arezzo, unde un bărbat român în vârstă de 30 de ani a încercat să se sinucidă dându-și foc.

Din primele relatări ale carabinierilor, se pare că bărbatul, cu inițialele S. D., rezident în localitatea Campiglia Marittima din provincia Livorno, a recurs la acest gest extrem din cauza despărțirii de soția sa care, din motive profesionale, a fost nevoită să transfere la Arezzo, unde bărbatul a căutat-o și, în urma unei dezamăgiri din partea acesteia, a încercat să se sinucidă, foarte probabil chiar pe strada unde soția sa locuia.

Martorii care au chemat carabinierii spun că bărbatul și-a turnat asupra sa un bidon întreg de benzină și, la puțin după sosirea carabinierilor la fața locului, folosindu-se de o brichetă, și-a dat foc. Din fericire, carabinierii au fost pregătiți pentru această eventualitate, reușind să stingă flăcările imediat cu un extinctor și să salveze viața bărbatului.

- Continuarea articolului după publicitate -

În urma acestui gest, au fost chemați medicii de la urgențe care l-au dus pe conaționalul nostru la Spitalul San Donato din Arezzo unde a primit primul ajutor pentru ușoarele arsuri suferite.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos