Arezzo: tragedie în comunitatea românească, Gheorghe Ghetau moare la câteva zile după ce a căzut pe scări în casa unui prieten

 

Sursa foto: ArezzoNotizie.it

Gheorge Ghetau, cetățean român în vârstă de 60 de ani, rezident de ani de zile în via Aretina din localitatea Monte San Savino, provincia Arezzo, un om apreciat și cunoscut de localnicii din zonă, s-a stins din viață în data de 11 ianuarie 2018, lăsând în urmă multă durere și regrete pentru cei care l-au cunoscut.

Conaționalul nostru a suferit un accident banal în urmă cu câteva zile, când se afla în vizită la un prieten, relatează ziarul local Arezzo Notizie care scrie că Gheorghe Ghetau a căzut pe scări în casa unui prieten, suferind astfel o lovitură puternică la cap care a dus la decesul său după câteva zile.

Carabinierii din Cortona au investigat asupra acestei tragedii și au stabilit că este vorba de un accident domestic: în urma unei seri între prieteni la casa unui amic, Gheorghe s-a împiedicat în timp ce cobora scările și s-a lovit la cap.

Întreaga comunitate românească dar și italiană din localitatea Monte San Savino a primit această veste cu regret și amărăciune. „Giorgio”, așa cum era cunoscut de toți acolo, era apreciat de toată lumea și descris ca fiind o persoană simpatică, de bună companie și mereu pregătit să dea o mână de ajutor celor care aveau nevoie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI