Asociația Villaggio Romeno din Italia găzduiește spectacolul „Portativul Bucuriei”

Asociația Villaggio Romeno din Pavona (Lazio) ne invită la Spectacolul de gală de final de tabără „Portativul Bucuriei”, o experiență fascinantă unde muzica, teatrul și pictura se unesc pentru a crea o armonie perfectă.

„Tabăra noastră a fost o adevărată călătorie în lumea artelor, dar și a descoperirii de sine, iar acum vrem să împărtășim fructele muncii noastre cu voi: părinți, prieteni și iubitori de frumos și mai ales membri ai comunității de români din Lazio!”, a transmis Luciana Ludușan, președinta Asociației Villaggio Romeno.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, pe 5 august 2023, începând cu ora 18:00, la Villa Fornarola, situată pe Via del Mare 188, în Pavona. Intrarea este liberă pentru toți cei care doresc să participe.

Spectacolul promite să fie unul impresionant, cu performanțe artistice de la profesioniști de renume european, precum maestrul Emy Drăgoi (acordeon) și tinerele violoniste Bianca și Alessia Drăgoi, împletindu-se cu talentele promițătoare ale tinerilor din diaspora.

Spectacolul va fi prezentat de Mihaela Rus, actriță și director al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La sfârșitul spectacolului maestrul Emy Drăgoi va oferi spectatorilor un mini recital.

362669957_780846817378090_185785309060877589_n

„Vă așteptăm să ne împărtășiți bucuria și să vă emoționați alături de noi de această seară specială. Fie ca sunetele, culorile și emoțiile să ne însoțească într-o călătorie de neuitat prin lumea artei! Vă mulțumim pentru sprijinul vostru în susținerea artelor, a pasiunilor noastre și a copiilor din familiile de români care au participat cu entuziasm la Tabăra ‘Portativul Bucuriei’.”, a adăugat Luciana Ludușan.

Proiectul “Portativul Bucuriei” este organizat de Centrul European de Artă și Muzică “Emy Drăgoi”, în parteneriat cu Asociația Villaggio Romeno.

Emy Drăgoi, fondatorul proiectului, descrie evenimentul ca pe “prima ediție a Taberei de muzică, teatru și pictură, un proiect de suflet pe care îl vom continua și pe care dorim să-l lăsăm generațiilor viitoare.”

Cu această invitație către toți cei pasionați de artă și cultură, se așteaptă o seară plină de bucurie, muzică și emoții.

Distribuie acest articol