Italia: Muncitorii români din construcții ar putea avea bani de luat de care nu au cunoștință

Muncitorii români care lucrează în Italia în sectorul construcțiilor sunt avertizați de filiala sindicatului CGIL din România că pe lângă plata remunerației au dreptul la o asigurarea suplimentară de salariu la fondul de construcții. Astfel, este posibil ca mulți români să nu știe că au sume de bani strânse, la care au dreptul.

CGIL România, filială a marelui sindicat italian, îi invită pe lucrătorii români din construcții să se adreseze celui mai apropiat birou CGIL, în România sau Italia, pentru a verifica dacă există sume neîncasate pe numele lor.

Biroul INCA România – patronul de la CGIL – poate fi contactat la numărul de telefon: 0040/752249803 sau la adresa de email ROMANIA@INCA.IT

Redăm mai jos anunțul publicat pe Facebook de Filiala sindicatului CGIL la București:

„Ați lucrat sau lucrați în construcții în Italia? Știți că, pe lângă plata zilnică, aveți dreptul la o asigurarea suplimentară de salariu la fondul de construcții? Este posibil să aveți sume de bani strânse pe care nu le-ați ridicat.
Contactați ghișeul INCA – FILLEA România sau biroul FILLEA CGIL cel mai apropiat de dvs. în Italia pentru a verifica dacă există sume neîncasate pe numele dvs.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI