Atlassib anunță că nu mai preia pasageri din Lombardia și Veneto pentru o perioadă de 2 săptămâni

Compania Atlassib a anunțat astăzi printr-un comunicat de presă că începând cu data de 1 martie 2020 și pentru o perioadă de două săptămâni nu va mai transporta pasageri din regiunile italiene Lombardia și Veneto spre România. Autocarele vor ocoli complet așadar cele două regiuni afectate de epidemia cu noul coronavirus.

„În contextul evoluției epidemiei de coronavirus, ne menținem poziția de a garanta, pe cât posibil, siguranța pasagerilor noștri. Astfel, la indicațiile instituțiilor abilitate, am decis, în ce privește cursele spre România, ca începând cu 01.03.2020, să sistăm complet cursele cu oprire în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremonă) și Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo) pentru o perioadă de 2 săptămâni. Am optat pentru devierea traseelor, astfel încât toate autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu vor opera ÎMBARCĂRI din zonele Lombardia și Veneto, acestea fiind evitate complet. Pasagerilor care au cumpărat deja bilete cu plecare din zonele afectate de epidemie, li se garantează reprogramarea plecărilor, pentru date ulterioare”, transmit reprezentanții companiei.

Conform celor relatate în comunicatul de presă publicat, toate celelalte curse efectuate pe terioriul Peninsulei nu vor suferi modificări.

„Celelalte curse operate de către ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL pe teritoriul Italiei se vor desfășura normal. De asemenea, cursele cu plecare din România, cu debarcare de pasageri în Milano, Bergamo, Brescia, Cremonă, Verona, Vicenza Padova, și Rovigo, se vor desfășura normal, până la noi indicații ale autorităților”, se mai arată în comuncatul transmis.

Compania sibiană precizează de asemenea că a luat măsuri de prevenire a contaminării în autocarele sale și că acestea vor fi supuse dezinfectării înainte de fiecare cursă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„În continuare, menținem măsurile de prevenire a contaminării cu virusul COVID-A9. În pregătire pentru fiecare cursă, autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNAȚIONAL vor fi curățate și dezinfectate cu soluții speciale, iar șoferii vor purta mască de protecție, care va fi schimbată la fiecare 3 ore. De asemenea, fiecare șofer are obligația realizării igienei adecvate a mâinilor, prin dezinfectarea cu soluții pe bază de alcool, cât mai frecvent posibil”, au mai adăugat reprezentanții ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNAȚIONAL.

„Le reamintim călătorilor noștri că igiena personală este vitală în prevenirea dobândirii și a răspândirii virusului! De aceea recomandăm respectarea măsurilor indicate de către specialiști : spălarea frecventă a mâinilor, sau dezinfectarea acestora cu soluții pe bază de alcool, evitarea atingerii cu mâinile nespălate a ochilor, nasului și a gurii, tușitul în pliul cotului, aruncarea batistelor la gunoi urmată de o nouă dezinfectare a mâinilor. Masca de față poate juca și ea un rol în prevenirea infecției.

Pentru informații suplimentare, vă puteți îndrepta spre orice agenție ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL, sau puteți apela Call Center România 0748111111 / Call Center Italia +39 3298368875. Ca de fiecare dată, suntem pregătiți să vă asigurăm o călătorie liniștită și sigură!”, mai scrie în încheierea comunicatului.

Citește și:

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20