Atlassib suspendă temporar toate cursele către și dinspre Italia în urma măsurilor luate de guvernul italian

Compania românească de transport persoane și colete, Atlassib&Atlantic Travels International, a transmis marți, 10 martie 2020, printr-un comunicat de presă trimis către redacția noastră, că va suspenda în mod provizoriu toate cursele de transport persoane pe ruta România – Italia și retur. Măsura luată de firma sibiană de transport vine după ce guvernul Italiei a extins măsurile restrictive aplicate inițial numai zonelor roșii pe tot teritoriul italian.

„În contextul institurii carantinei la nivelul întregului teritoriu al Italiei, ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL implementează suspendarea temporară a curselor de pasageri către și dinspre Italia. Măsura va fi instituită începând de astăzi, 10 martie, până la 31 martie”, se transmite în comunicat.

Conducerea companiei anunță totodată că măsura va fi aplicată doar curselor de transport persoane care vizează Italia și nu va afecta serviciile de coletărie oferite pentru românii din această țară, precum nici cursele spre celelalte țări în care operează.

„Facem câteva precizări importante:
– implementăm această măsură temporară în total acord și cu respectarea hotărârilor emise de către guvernele italian și român. În cei aproape 30 de ani de activitate am funcționat mereu cu respectarea strictă a legii, și am cooperat întotdeauna îndeaproape cu autoritățile;
– implementăm această măsură temporară în primul rând din dorința de a ne proteja pasagerii și de a nu contribui la răspândirea unui virus care poate afecta viețile pasagerilor noștri, a familiilor acestora și a comunităților din care fac parte;
– TOATE autocarele noastre vor fi dezinfectate în continuare, pentru fiecare cursă. Am apelat la serviciile unei companii private, care execută dezinfectarea autocarelor Atlassib&Atlantic Travels International, cu soluții speciale, la cele mai înalte standarde de siguranță;
– șoferii care au efectuat curse în Italia în ultimele 2 săptămâni se află în autoizolare la domiciliu. Astfel, șoferii activi pe celelalte curse Atlassib&Atlantic Travels International sunt șoferi care NU au avut contact cu zonele aflate în izolare sau carantină;
– serviciile de coletărie nu se suspendă;
– cursele companiei noastre către și dinspre Germania, Franța, Austria, Belgia și Olanda se vor desfășura în mod normal, cu aceeași regularitate, pasagerii noștri beneficiind atât de tarife competitive, cât și de condiții de transport moderne și sigure.”

Compania face în același timp un apel la clienții săi pentru respectarea normelor de igienă personală care ajută la împiedicarea răspândirii virusului:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Le reamintim călătorilor noștri că igiena personală este vitală în prevenirea dobândirii și a răspândirii virusului! De aceea recomandăm respectarea măsurilor indicate de către specialiști : spălarea frecventă a mâinilor, sau dezinfectarea acestora cu soluții pe bază de alcool, evitarea atingerii cu mâinile nespălate a ochilor, nasului și a gurii, tușitul în pliul cotului, aruncarea batistelor la gunoi urmată de o nouă dezinfectare a mâinilor.”

„Pentru informații suplimentare, vă puteți îndrepta spre orice agenție ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL sau puteți apela Call Center România 0748111111 / Call Center Italia +39 3298368875.

Ca de fiecare dată, suntem pregătiți să vă asigurăm o călătorie liniștită și sigură!”