VIDEO | Un autobuz s-a răsturnat în Italia după ce șoferul a făcut infarct și a murit la volan. Zeci de oameni au fost răniți

Un autobuz care făcea transport local de persoane a ieșit de pe șosea și s-a prăbușit după ce a rupt o bară de protecție astăzi, 22 iulie, în jurul orei 11:30, la Marina Grande di Capri, insulă din Golful Napoli. Pare că șoferul, un italian în vârstă de 33 de ani, a făcut infarct în timp ce se afla la volan, relatează Rai News.

Bilanțul victimelor este unul tragic, șoferul a murit și cel puțin 18 oameni au fost răniți, dintre care unii în stare gravă. Un copil se află printre persoanele grav rănite.

Autobuzul companiei ATC, care transporta 25 de pasageri de naționalitate franceză, albaneză și italiană, a căzut de la o înălțime de aproximativ 6 metri după ce a distrus bara de protecție de pe marginea străzii.

Accidentul s-a produs în apropierea hotelurilor Belvedere și Tre Re, lângă plaja „Le Ondine”. Autobuzul s-a prăbușit la câțiva metri de locul unde mai mulți oameni făceau plajă. Unii dintre aceștia, de teamă s-au aruncat în mare.

La volanul autobuzului care făcea transport local de persoane se afla Emanuele Melillo, originar din orașul Napoli. Conform publicației Il Messaggero, el ar fi suferit un infarct și a pierdut controlului vehiculului. Emanuele lasă în urma sa o soție însărcinată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI