Autocar românesc abandonat într-o parcare din Italia. „N-am putut să-l reparăm din cauza restricțiilor COVID-19”

Autocarul unei companii de transport românești este abandonat de aproape șase luni în parcarea gării din Milazzo, provincia Messina, scrie ziarul local Oggi Milazzo. Reprezentanții companiei spun însă că nu este abandonat și că în următoarele zilele mecanicii firmei vor merge să-l repare și să-l recupereze de acolo.

Autocarul care se presupune că a fost abandonat într-o parcare din Milazzo. Foto: oggimilazzo.it

Mijlocul de transport, conform logo-ului de pe el, aparține firmei AMI Turing din Iași, care efectuează transport internațional de persoane. Conform publicației italiene, persoana care a semnalat acest lucru susține că autocarul stă în acea parcare încă din luna decembrie a anului trecut, când se pare că a suferit o defecțiune.

Contactați telefonic de redacția noastră, reprezentanții firmei AMI Turing spun însă că autocarul s-a defectat înainte să fie introduse restricțiile de circulație între România și Italia, iar acesta este singurul motiv pentru care se află încă acolo.

„Este un autocar stricat pe care merg acum mecanicii să-l repare. A fost problema cu COVID, n-am mai putut ieși din țară, n-am putut să-l reparăm din cauza restricțiilor. Sub nicio formă nu l-am abandonat din decembrie. Mecanicii au pregătit tot și-l vom lua de acolo”, ne-a asigurat secretara companiei prin telefon.

Publicația italiană cere în schimb forțelor de ordine să scoată autocarul din parcare, pe motiv că ar putea fi vandalizat sau că există pericolul de accidente sau incendii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul