Autocar românesc în străinătate, un om era transportat în compartimentul pentru bagaje. Șoferul este căutat de poliție

În data de 5 noiembrie, pe autostrada M3 din Ungaria, în apropiere de Mezőkövesd, un autocar românesc a devenit protagonistul unui incident neașteptat, devenit rapid subiect viral pe rețelele sociale.

Conform site-ului de specialitate Alapjarat, autocarul a intrat în coliziune cu bariera de protecție de pe marginea autostrăzii, menținându-se totuși în echilibru și continuând să ruleze pentru câteva zeci de metri, înainte ca șoferul să oprească pentru a verifica eventualele avarii.

Scenele ulterioare, surprinse de camerele de supraveghere, dezvăluie momentul în care șoferul autocarului plin cu pasageri, după ce inspectează daunele, deschide compartimentul de bagaje, de unde, spre surprinderea celor care urmăreau filmarea, apare un bărbat.

„Merge în jurul autobuzului, apoi deschide portiera de la portbagaj. Apare un picior, apoi altul! Persoana care călătorește în compartimentul de bagaje se încalță și iese. După asta, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, șoferul și omul ieșit de la bagaje se urcă în autocar și pleacă mai departe”, este o parte din textul care însoțește filmarea.

photo_2023-11-09_12-15-47
Captură video

Individul, presupus a fi șoferul de rezervă care se odihnea în compartimentul de bagaje, se încalță liniștit și urcă apoi înapoi în autocar, continuându-și drumul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Această secvență neașteptată a atras atenția publicului larg, înregistrând aproape 270.000 de vizualizări și peste 220 de distribuiri.

Poliția maghiară a deschis o anchetă și o procedură împotriva șoferului, care este acum căutat.

Nu a fost încă clarificat motivul pentru care bărbatul se afla în compartimentul de bagaje, dar presupunerile indică faptul că era o metodă improvizată de odihnă.