Autoutilitară căutată în Italia pentru confiscare depistată la intrare în România

O autoutilitară căutată în Italia pentru confiscare a fost depistată duminică la granița României de către polițiștii de frontieră după ce un cetățean român a încercat să intre în țară cu ea. Autovehiculul a fost indisponibilizat, iar șoferul s-a ales cu dosar penal.

„Duminică, 08 iunie a.c., în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat la volanul unei autoutilitare marca Ford Transit, înmatriculată în Italia, pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român, în vârstă de 43 de ani, din județul Maramureș”, transmite Poliția de Frontieră Română.

Autoutilitara căutată în Italia. Foto: presasm.ro

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că mașina figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia, în data de 25 ianuarie 2019.

„Autovehiculul, în valoare de aproximativ 48.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, au mai adăugat polițiștii de frontieră.