Avellino: focuri de armă trase în plină zi spre mașina unui bărbat român

Trei sau patru focuri de armă au fost trase spre mașina unui vânzător ambulant de cetățenie română, rezident în localitatea Montoro din provincia Avellino, relatează ziarul online Avellino Today.

Potrivit sursei citate, totul s-a întâmplat în jurul orei 18:20 de ieri, 23 septembrie 2017, în via Madonelle, la intersecția cu via Panoramica, unde era parcată o furgonetă marca Volkswagen Sonora care aparține bărbatului român. Focurile de armă au fost trase spre geamul din partea dreaptă a furgonului, dar, din fericire, nu se afla nimeni în preajmă și nu a fost rănită nicio persoană, gestul fiind considerat ca fiind o tentativă de intimidare a conaționalului nostru.

Au fost alertați imediat carabinierii care, ajunși la fața locului, au preluat în primul rând declarația bărbatului român, dar acesta a declarat că nu a primit niciodată amenințări, motiv pentru care carabinierii au început să-i interogheze pe vecinii acestuia.

Lucrurile au degenerat și mai tare, însă, în timpul investigațiilor, când carabinierii i-au cerut unuia dintre vecini să le permită să intre pe proprietate sa. Vecinul bărbatului român, în schimb, a răspuns cu violență la cererea carabinierilor, acesta aruncând cu pietre în ei, iar o piatră l-a rănit chiar pe unul dintre carabinieri care a fost transportat la spitalul Landolfi din localitatea Solofra.

Bărbatul violent, despre care autoritățile nu au dat niciun detaliu asupra identității sale până în acest moment, a continuat să opună rezistență în fața carabinierilor care încercau să-l imobilizeze, dar într-un final acesta a fost blocat și pus sub arest.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce ancheta în acest caz va evolua.

Distribuie acest articol