Aventură de coșmar pentru o familie de români din Italia. Salvată de pompieri cu ajutorul unui localnic

O familie de români compusă din trei persoane a fost salvată în seara zilei de marți, 28 decembrie, de pompierii din Sala Consilina (Salerno). Conform Onda news, jeep-ul românilor a intrat pe un drum impracticabil din apropierea localității Salvitelle, datorită unei erori a navigatorului mașinii.

Familia a părăsit Puglia pentru a ajunge la Polla, în provincia Salerno. Tatăl, mama și fiul, rezidenți în Monopoli (Bari), se îndreptau spre Vallo di Diano (Campania), când au fost îndrumați greșit de navigatorul aflat la bordul mașinii, un Jeep Renegade, care i-a făcut să ruleze pe un drum accidentat în care asfaltul era pur și simplu rupt pe numeroase și mari suprafețe.

Foto: Onda news

La un moment dat, direcția mașinii nu a mai putut fi controlată și aceasta a ieșit de pe acel pseudo-carosabil. Aflați în dificultate, românii au cerut ajutorul pompierilor. La fața locului s-a deplasat imediat echipa Detașamentului de Pompieri din Sala Consilina, comandată de Bruno Mangieri.

Foto: Onda news

Datorită unei intervenții minuțioase și cu ajutorul tractorului unui voluntar din Salvitelle, pompierii au reușit să readucă mașina pe șosea, iar aceasta a fost preluată imediat de asistența rutieră pentru reparațiile necesare.

Cei trei români au trecut printr-o spaimă soră cu moartea dar, din fericire, fără consecințe grave, astfel încât nu au putut decât să le mulțumească pompierilor pentru sprijinul acordat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol