Aventura incredibilă a unui român din Italia care-și înșela partenera de viață cu soția vărului său

Un român din Italia s-a trezit arestat și a stat chiar și la închisoare vreo zece zile după ce un infractor, căutat în Austria pentru jaf armat, i-a folosit identitatea, relatează publicația locală Treviso Today.

Aceasta a fost însă problema cea mai mică a românului nostru deoarece, atunci când polițiștii italieni l-au arestat, bărbatul se afla cu amanta lui – care este soția vărului său – într-o cameră de hotel din provincia italiană Treviso.

Era după-amiaza Paștelui Ortodox din acest an, mai exact 24 aprilie 2022, când un bărbat și o femeie s-au cazat într-o cameră de hotel din localitatea Spresiano, în provincia menționată mai sus.

Personalul hotelului a înregistrat datele personale ale celor două persoane și le-au transmis autorităților, așa cum prevede legea în domeniu, în timp ce bărbatul și femeia s-au făcut comozi în cameră pentru a-și vedea de treaba lor.

Din nefericire pentru ei, nu a durat mult până când în camera lor au dat buzna circa 30 de polițiști, mai precizează sursa citată, iar bărbatul a fost aresta pe motiv că este căutat în toată Europa pentru două jafuri armate comise în Austria.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acuzatul – de naționalitate română, cu inițialele M.S. și în vârstă de 40 de ani, a stat circa zece zile la închisoare înainte că avocatul său, Paolo Pastre, să reușească să demonstreze că era nevinovat de fapt și că cineva i-a clonat identitatea pentru a folosi-o în scopuri ilegale.

Acel „cineva”, s-a dovedit ulterior, verișorul lui M.S., care nu numai că-i semăna fizic, dar aveau și același tatuaj pe brațul stâng. Acesta a reușit să fure datele de pe cartea de identitate a acestuia în trecut, în timpul unei vizite în locuința sa.

Nu numai că misterul a fost deslușit și românul nostru eliberat din închisoare, dar oamenii legii au reușit chiar și să-l aresteze pe adevăratul infractor în urma unor interceptări telefonice, acesta fiind depistat în capitala Belgiei.

Și totul s-ar fi terminat cu bine acolo, dacă M.S. nu ar fi fost însurat și cu copii, iar femeia cu care se afla nu ar fi fost soția vărului său, care-i era amantă, motiv pentru care românul a trebuit astfel să dea ulterioare explicații celui mai aspru judecător dintre toți: soția lui.

În acea zi nefericită, atât M.S. cât și amanta sa, se aflau la un prânz în familie, cu ocazia Paștelui Ortodox din acest an. La un moment dat însă, bărbatul de 40 de ani s-a scuzat și a plecat, spunând că trebuie să viziteze un prieten, iar același lucru l-a făcut și soția vărului său, care a spus că trebuie să meargă la ziua de naștere a unei prietene.

În schimb, ambii s-au îndreptat spre hotelul din Spresiano, unde polițiștii italieni au dat buzna peste ei în timp ce își demonstrau pasiunea unul pentru celălalt.