Baba Vanga și profețiile ei pentru 2024. Previziuni uimitoare care pot schimba lumea

Baba Vanga, o clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, care a decedat în 1996, cunoscută pentru predicțiile sale adesea corecte, a lăsat în urmă o serie de previziuni pentru anul 2024, relatează Daily Mail.

Printre acestea, se numără atacuri teroriste în Europa, o criză economică majoră, atacuri biologice și un posibil atentat asupra liderului rus Vladimir Putin. Totuși, există și o notă de speranță: creșterea descoperirilor medicale.

Baba Vanga, adesea numită Nostradamus al Balcanilor, a lăsat în urmă o moștenire profetică impresionantă, cu previziuni care se întind până în anul 5079, fascinând și intrigând iubitorii de mister și teorii ale conspirației.

În 2022, previziunile Babei Vanga au fost dovedite a fi exacte. Aceasta a prezis că orașe mari vor suferi de secetă din cauza temperaturilor ridicate, un fenomen care s-a confirmat în Anglia, având cea mai secetoasă lună iulie din 1935.

De asemenea, au avut loc secete record și incendii de pădure în Italia, Franța și Portugalia. O altă profeție, privind inundații intense în Australia și Asia, s-a adeverit când Australia a declarat stare de urgență națională în martie 2022 din cauza inundațiilor devastatoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Una dintre cele mai îngrozitoare previziuni ale Babei Vanga a fost cea a atacurilor din 11 septembrie

În 1989, ea a avertizat SUA să se aștepte la momente dramatice, prezicând că „frații americani vor cădea atacați de păsările de oțel”. Această predicție a devenit realitate în 2001, când patru avioane deturnate au provocat teroare în America.

Baba Vanga a prezis, de asemenea, corect pandemia de Covid-19 în 1966 și chiar moartea sa pe 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani.

Alte previziuni corecte includ tsunamiul devastator din ziua de Boxing Day din 2004, dezastrul submarinului Kursk în 2000 și asasinarea prim-ministrului indian Indira Gandhi în 1984.

În ceea ce privește politica SUA, ea a prezis ascensiunea lui Barack Obama ca primul președinte de culoare și problemele cu care s-a confruntat Donald Trump în timpul mandatului său, inclusiv contractarea Covid-19 în octombrie 2020.

Cu toate acestea, nu toate previziunile Babei Vanga s-au concretizat. Printre acestea se numără sfârșitul nașterilor naturale în 2023, schimbarea orbitei Pământului și furtuni solare devastatoare.

De asemenea, ea a prezis că Europa va înceta să existe până în 2017, deși unii subliniază faptul că Marea Britanie a votat pentru ieșirea din Uniunea Europeană în acel an.

Baba Vanga, pe numele său complet Vangelia Pandeva Dimitrova (născută Gushterova), a fost o clarvăzătoare bulgară, născută pe 31 ianuarie 1911 și decedată pe 11 august 1996

Ea a devenit cunoscută în întreaga lume pentru presupusele sale puteri paranormale și profeții. Vanga a orbit în adolescență în urma unei furtuni puternice și, conform legendelor care au crescut în jurul ei, orbirea ei a fost momentul în care a început să aibă viziuni.

Baba Vanga a devenit o figură celebră în Bulgaria și în alte părți ale lumii, fiind vizitată de numeroși oameni care căutau îndrumare sau previziuni despre viitor. Ea a fost consultată de oameni din toate categoriile sociale, inclusiv de oficiali guvernamentali.

Cu toate acestea, este important de menționat că multe dintre profețiile atribuite ei sunt controversate, iar mulți cercetători și sceptici pun la îndoială autenticitatea și precizia acestora.

De multe ori, povestirile despre previziunile ei sunt exagerate sau reinterpretate post-factum pentru a se potrivi cu evenimentele istorice.