Badantă de naționalitate română din Italia găsită moartă în locuința sa. A căzut pe scări și s-a lovit la cap

Tragedia s-a petrecut în localitatea Atessa, provincia italiană Chieti din Abruzzo, unde o femeie de naționalitate română a murit în locuința sa.

Trupul neînsuflețit al conaționalei noastre a fost găsit în această dimineață de marți, 24 mai 2022, dar decesul a survenit în cursul zilei de ieri, informează abruzzolive.tv.

Potrivit sursei citate, victima se numea Monica Burdușel, avea 43 de ani și lucra ca badantă în Italia, dar locuia singură într-o casă cu cu trei nivele situată pe via De Francesco din Atessa.

Vecinii Monicăi au văzut-o ieșind ieri dimineață cu câinele și pisica la plimbare și se așteptau să o vadă și în această dimineață. Când au văzut că nu apare însă, au început să se îngrijoreze și au solicitat intervenția carabinierilor.

Sosiți la fața locului, militarii au pătruns în locuință și au găsit-o pe românca noastră fără viață, la baza scărilor. Din primele investigații reiese că femeia coborâse din dormitor pe scări pentru a ajunge la baie, dar la a cincea treaptă s-a împiedicat, a căzut pe spate și s-a lovit cu capul de paviment.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Medicul legist care a inspecționat cadavrul a găsit o vânătaie mare în partea dreaptă a capului și a constatat astfel că decesul a fost provocat de lovitura suferită în acea zonă.

Moartea Monicăi i-a șocat pe toți cei care o cunoșteau și o respectau în mica localitate de circa 10.000 de locuitori.

Conaționala noastră nu mai avea rude în zonă, dar lasă în urma sa un fiu în România pe care autoritățile încearcă acum să-l contacteze pentru a-i da dramatica veste.