O badantă din Italia a găsit bătrânul asistat mort în casă. Femeia a ajuns apoi la spital

Tragedia s-a petrecut în localitatea italiană Zavattarello, provincia Pavia din Lombardia, unde un bătrân a fost găsit de badanta sa fără viață în propria locuință.

Dramaticul evemeniment s-a petrecut în după-amiaza zilei de astăzi, 2 decembrie 2023, trupul neînsuflețit fiind descoperit în jurul orei 18:00, deși se presupune că decesul a survenit cu câteva ore mai devreme.

Descoperirea a fost făcută de către îngrijitoarea bătrânului, scrie ziarul Il Giorno, după ce aceasta a început să se simtă rău și a urcat la etajul locuinței pentru a vedea cum se simte bătrânul asistat.

În urma intervenției echipelor de prim ajutor, femeia a fost transportată de urgență la spital pentru tratament în camera hiperbarică, medicii constatând că a suferit o intoxicație cu monoxid de carbon.

Echipele de salvare, sosite la fața locului, au confirmat prezența monoxidului de carbon în casa pe două etaje, nivelul fiind extrem de ridicat la etajul superior, unde se afla pensionarul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pompierii, împreună cu carabinierii, au intervenit pentru a asigura locuința și pentru a începe investigațiile în vederea determinării cauzelor exacte ale incidentului.

Autoritățile au fost nevoite să aștepte aerisirea casei înainte de a putea intra în siguranță pentru a demara investigațiile și a identifica eventualele responsabilități.

@rotalianul