Badantă din Italia, abuzată de pensionarii care umbalu goi prin casă. O pipăiau și intrau noaptea în camera ei

Un cuplu de pensionari din Italia, în vârstă de 74 și respectiv 82 de ani, au fost condamnați la închisoare după ce au fost găsiți vinovați de abuzuri împotriva badantei lor, o femeie de 47 de ani.

Incidentele, care au inclus expuneri indecente și atingeri nepotrivite din partea angajatorilor, au avut loc în locuința celor doi, unde victima era angajată ca îngrijitoare.

Pensionarii umblau goi prin casă, își expuneau părțile intime, o îmbrățișau și o pipăiau pe îngrijitoarea care locuia la domiciliul lor. Se întâmpla să intre inclusiv noaptea în camera ei pentru a o supune la diferite abuzuri.

Ei o amenințau că o vor da afară și vor face astfel încât să-și piardă permisul de ședere dacă nu se supunea dorințelor lor. Pentru a o convinge au amenințat-o la un moment dat cu o pușcă.

Îngrijitoarea a reușit să-i filmeze cu telefonul în repetate rânduri și, în cele din urmă, s-a adresat carabinierilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma procesului de apel, declarațiile victimei au fost considerate de către judecători ca fiind „credibile și intrinsec coerente”, având în vedere că femeia a relatat despre multiplele avansuri la care a fost supusă.

Reacția unuia dintre agresori, care a amenințat-o cu o pușcă, a fost văzută ca o dovadă clară a intimidării și abuzului.

În final, cei doi pensionari au fost condamnați la 5 ani și trei luni, respectiv 5 ani de închisoare.