Badantă din Italia, acuzată de soț că se culcă cu bătrânul asistat. Bărbatul i-a interzis să mai muncească

Un bărbat din Italia, în vârstă de 51 de ani, acuzat de violență în familie, a fost trimis în judecată de către judecătorul Vincenzo Landolfi, la solicitarea procurorului Maria Gabriella Di Lauro, relatează publicația Otto Pagine.

Incidentele s-au petrecut în localitatea Bonito, provincia Avellino din Campania, unde victimele, soția și copiii, au suferit din cauza comportamentului abuziv al acestuia.

Sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, inculpatul, reprezentat de avocatul Mario Cecere, ar fi abuzat verbal și fizic de soția sa și de copiii lor.

El ar fi exercitat violență fizică asupra soției sale de fiecare dată când apărea o discuție, chiar și din motive minore.

De asemenea, i-a interzis femeii să muncească și a acuzat-o că ar avea raporturi intime cu bătrânul pentru care lucra ca badantă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Lista abuzurilor include amenințări cu moartea, dacă ar fi fost denunțat la autorități, și agresiuni îndreptate împotriva copiilor.

Soția a fost constrânsă de soț să întrețină relații intime cu el și, în caz de refuz, el o împingea pe pat și abuza în mod agresiv de ea.

Procesul este programat să înceapă la data de 13 februarie 2024, cu avocații Giovanni Antonio Terrazzano, Orietta Cirillo și Pasqualina Barbiero reprezentând părțile civile.