Badantă din Italia arestată la aeroport în timp ce încerca să fugă cu bijuterii furate în valoare de 250.000 de euro

O îngrijitoare de origine braziliană a fost arestată pe Aeroportul Malpensa din Milano în timp ce intenționa să plece din Italia cu bijuterii și alte obiecte de valoare în valoare de 250.000 de euro furate din casa familiei la care lucrase.

Conform Il Tirreno, îngrijitoarea a lucrat timp de patru ani la Trento, în Trentino-Alto Adige, pentru o familie bogată. Urma să fie ultima ei zi de muncă și să se întoarcă în patrie, când a luat cât mai multe bijuterii și alte obiecte de valoare și a părăsit casa peste noapte.

Proprietara, dis-de-dimineață, a căutat brățara de aur pe care o purta mereu, dar nu a mai găsit-o. Dându-și seama că a suferit un furt a căutat în locurile unde avea ascunse alte  bijuterii de mare preț, dar nici acestea nu au mai fost găsite. În total, femeia a fost păgubită de bijuterii și obiecte de valoare în valoare de 250.000 de euro.

La fața locului au intervenit carabinierii din Trento, iar în urma informațiilor adunate au început să o suspecteze pe îngrijitoarea braziliană care părăsise casa în toiul nopții.

Proprietara a avut un schimb de mesaje cu îngrijitoarea, iar aceasta din urmă liniștit-o asigurând-o că în jur de ora 14.00 se va întoarce pentru a-și dovedi nevinovăția. Carabinierii, însă, au înțeles că era doar o strategie adoptată de îngrijitoare pentru a câștiga timp, de aici și decizia de a da-o în urmărire la nivel național.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După aproximativ o jumătate de oră îngrijitoarea braziliană a fost prinsă de polițiști pe Aeroportul Malpensa din Milano, cu un bilet în mână, gata să ia avionul de la ora 13:00 spre Brazilia. Cu ea avea trei valize în interiorul cărora s-au găsit bijuteriile și celelalte bunuri furate.

Femeia a fost reclamată pentru furt calificat.

@rotalianul