Badantă din Italia căsătorită cu bătrânul asistat, scoasă afară din casă de copii după moartea pensionarului

Un pensionar italian care trăia de unul singur s-a îndrăgostit de badanta sa de naționalitate ucraineană, cu 20 de ani mai tânără ca el și s-a căsătorit cu ea. Cei doi fii ai bătrânului, care locuiesc în străinătate, au văzut încă de la început în această căsătorie o încercare a femeii de a pune mâna pe moștenirea pensionarului, iar după moartea tatălui lor au scos-o afară din casă pe badanta devenită între timp soție.

După numai un an de la căsătorie bătrânul a decedat și potrivit anchetei autorităților cei doi frați au ajuns să o alunge cu forța pe badantă din casa conjugală. Aceasta din urmă a decis să se adreseze carabinierilor și, asistată de avocatul Stefano Caroli, a depus o plângere.

Tribunalul din Rimini l-a condamnat pe unul dintre frați la un an și cinci luni de închisoare pentru violență privată și vătămare corporală, informează Rimini Today.

Totul a început în 2014, la Riccione, când pensionarul care avea atunci 77 de ani a cunoscut-o pe femeia care a început să aibă grijă de el. Bărbatul era văduv, iar fiii săi locuiau în străinătate. El i-a propus femeii să se mute la el acasă pentru a avea grijă de el și, în schimb, i-a oferit cazare și hrană.

După scurt timp, relația dintre femeie și asistatul său s-a transformat într-o relație de cuplu sub toate aspectele. Aceasta s-a mutat la domiciliul bătrânului, care într-o zi a decis să îi ofere 50.000 de euro ca semn al afecțiunii sale și ca recompensă pentru munca depusă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Lucrul acesta însă nu a fost pe placul celor doi fii ai săi, care s-au prezentat la domiciliul tatălui lor, acuzând badanta că este o hoață și cerând returnarea banilor. Femeia a povestit la tribunal că a fost obligată, sub amenințare, să meargă la bancă pentru a efectua o operațiune și a returna o parte din suma de bani.

Bătrânul, după 12 ani de conviețuire, a decis totuși să se căsătorească cu badanta ucraineancă Situația ar fi escaladat definitiv după decesul bătrânului. După înmormântare rudele defunctului ar fi convocat văduva și i-ar fi impus să părăsească casa conjugală.

Unul dintre ei nu ar fi ezitat să o lovească cu palma pentru a o determina să plece. Înspăimântată, femeia nu a putut face altceva decât să părăsească în grabă casa. O soartă similară ar fi fost întâmpinată ulterior și de fiica fostei badante, devenită victimă a unei agresiuni, când a mers să ia lucrurile mamei sale.

Femeia i-a dat în judecată și în urma procesului unul dintre fii a fost condamnat la închisoare. Avocatul, însă, a declarat că „lupta” dintre fiii bătrânului și fosta badanta nu se va opri aici:

„Fiii bărbatului au avut îndoieli serioase cu privire la natura reală a acestei căsătorii, deoarece tatăl lor suferea de demență senilă la acea vreme. Unele dintre comportamentele celor două femei au fost considerate neclare și din acest motiv ambele au fost denunțate pentru înșelăciunea a unei persoane incapabile și furt, iar noi evaluăm dacă să le denunțăm și pentru mărturie falsă.”