Badantă din Italia, găsită moartă în casă. O combinație letală i-a pus capăt vieții

O îngrijitoare în vârstă de 48 de ani a fost găsită moartă în casă la Battipaglia, provincia Salerno din regiunea Campania, sâmbătă, 10 iunie. Se pare că femeia, care ar fi de naționalitate străină, ar fi murit din cauza unui amestec letal de alcool și medicamente, informează Salerno Today.

Femeia, care locuia singură la numărul 8 de pe strada Iseo, cartierul Serroni, în apropiere de podul de la intrarea pe autostradă, suferea de o dependență severă de alcool. Ea a fost găsită moartă în pat de către carabinieri.

Pe corpul găsit în poziție supină (cu fața în sus), erau semne de hemoragii arteriale, dar niciun semn de violență nu a rezultat nici din inspecția operatorilor, nici din cea a medicului legist intervenit la fața locului.

Corpul, conform procedurii în astfel de cazuri, a fost confiscat și se află în morga spitalului din Battipaglia, la dispoziția autorităților judiciare, care s-ar putea să decidă autopsia.

Foarte probabil – dat fiind și scenariul cu care s-au confruntat cei care au intervenit la fața locului – cauza decesului ar putea fi atribuită unei reacții între substanțele alcoolice și medicamentele consumate de femeie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20