Badantă din Italia, găsită moartă într-un râu. Trupul a stat în apă mai multe zile

Corpul neînsuflețit al unei îngrijitoare poloneze a fost găsit sâmbătă, 13 aprilie, în râul Panaro, în zona Formica din Savignano sul Panaro, provincia Modena (regiunea Emilia-Romagna). Medicul legist a estimat că trupul neînsuflețit a stat în apă mai multe zile.

Dispariția femeii în vârstă de 56 de ani, pe nume Lapuch Malgorzata, nu a fost reclamată de nimeni, subliniind astfel singurătatea în care aceasta trăia, menționează Gazzetta di Reggio.

Badanta poloneză, rezidentă în Castelfranco, dar fără un domiciliu stabil în ultima perioadă, era în căutarea unui loc de muncă „la fix” (care să ofere cazare la domiciliul persoanei îngrijite). Ea solicitase recent ajutorul serviciilor sociale.

Descoperirea corpului ei a fost făcută întâmplător de o femeie care își plimba câinele pe Percorso Sole, un traseu adiacent râului, destinat plimbărilor pedestre sau ciclismului.

În jurul orei 13:00, aceasta a observat corpul în râu, plutind pe apă, aproape de podul Muratori.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Echipele de intervenție, precum pompierii din Vignola, serviciul de ambulanță 118, carabinierii și poliția locală, au fost alertate imediat și au recuperat corpul fără viață.

Investigațiile preliminare nu au indicat semne de moarte violentă. Astfel, se conturează două posibilități: femeia a murit în urma unui accident nefericit sau a comis un gest extrem.

Importanța autopsiei, programată să se desfășoare în zilele următoare, este crucială pentru determinarea cauzei exacte a decesului și a momentului precis al acestuia, deoarece există posibilitatea ca trupul să fi fost în apă de mai multe zile fără a fi observat.