Badantă din Italia hărțuită de un român îndrăgostit de ea. Bărbatul a amenințat-o și pe mama îngrijitoarei

Un bărbat de naționalitate romană, în vârstă de 56 de ani, rezident în provincia Salerno (Campania), este anchetat la această oră sub acuzațiile de hărțuire și tentativă de violență domestică împotriva unei badante și a mamei acesteia, două conaționale rezidente în localitatea Copertino (Puglia), informează Corriere Salentino.

Comportamentul hărțuitor al bărbatului a început în luna februarie 2021 și a continuat până în luna aprilie a acestui an, ceea ce a determinat apariția unei stări de anxietate atât de grave asupra victimei, încât tânăra îngrijitoare a ajuns în punctul de a fi obligată să-și schimbe obiceiurile de viață.

În ciuda refuzului clar și repetat al femeii de a începe o relație sentimentală cu el, bărbatul a hărțuit-o insistent cu numeroase telefoane și mesaje text, în care a insultat-o ​​și a amenințat-o cu moartea.

Suspectul a ajuns până acolo încât i-a spus că o va defăima în țara ei natală dacă nu se va căsători cu el și nu i se va alătura la domiciliul său din Salerno.

De asemenea, apelurile telefonice ale suspectului au continuat chiar și noaptea la adresa celor două femei care au fost amenințate de câteva ori ca badanta să își retragă plângerea împotriva lui.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Toate acuzaţiile contra suspectului, apărat de avocatul Angelo Terragno, au fost scrise negru pe alb într-o comunicare finală făcută de către procurorul Simona Rizzo.

Distribuie acest articol