Badantă din Italia, hărțuită de un pensionar italian cu care ar fi avut o relație. O urmărea la locul de muncă

Poliția din Biella, provincia italiană cu același nume din Piemonte, a arestat un bărbat de 73 de ani, rezident în provincia Vercelli, acuzat de hărțuire împotriva unei moldovence în vârstă de 64 de ani.

Potrivit ziarului La Provincia di Biella, conflictul ar fi început în urma unei presupuse relații sentimentale între cei doi, care s-a încheiat când femeia, angajată ca badantă pentru o doamnă în vârstă din localitatea menționată mai sus, a părăsit casa bărbatului de 73 de ani pentru a se muta la noul ei loc de muncă.

Începând de atunci, pensionarul italian a început să acuze în repetate rânduri noul angajator al femeii că a angajat-o „la negru” și a început să o hărțuiască pe îngrijitoare, refuzând să accepte încheierea relației.

Hărțuirea a constat în principal în urmărirea constantă a femeii și încercările de a o convinge să renunțe la noul loc de muncă și să se întoarcă să locuiască împreună cu el.

La data de 4 iulie 2023, femeia a semnalat forțelor de ordine prezența bărbatului care, pentru a nu știu câta oară, se ascundea în afara casei bătrânei pe care o asista.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ajunși rapid la fața locului, polițiștii au reușit să-l identifice pe bărbat, găsindu-l ascuns în spatele unui vehicul parcat în apropiere.

În acel moment, femeia a relatat polițiștilor despre presiunile psihologice intense pe care le suferea din partea bărbatului, acesta insistând să reia relația sentimentală cu el.

În după-amiaza zilei de 5 iulie 2023, femeia a sunat din nou la numărul de urgență, solicitând intervenția Poliției din cauza reapariției bărbatului.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbat, de această dată ascuns în spatele unui container de colectare a sticlei și urmărind-o pe femeie, care era vizibil tulburată. Îngrijitoarea moldoveancă le-a relatat din nou polițiștilor despre comportamentul obsesiv și insuportabil al bărbatului.

Având în vedere faptele bătrânului, care a fost denunțat formal, procurorul de serviciu a dispus arestarea acestuia pentru hărțuire.

El a dispus, de asemenea, măsura arestului la domiciliu pentru pensionarul italian de 73 de ani, în așteptarea deciziilor ulterioare ale instanței, care vor sosi în următoarele zile.