Badantă din Italia, intră în casă și găsește bătrâna moartă pe scaun

Un tragic eveniment a zguduit loalitatea italiană Caserta din Campania, unde o femeie în vârstă a fost găsită decedată, așezată pe scaun, în propria locuință situată pe via Vico.

Conform CasertaCE, descoperirea sumbră a fost făcută în seara zilei de miercuri, 1 noiembrie 2023, de către badanta pensionarei.

Îngrijorată de faptul că aceasta nu răspundea la interfon, femeia a decis să pătrundă în casă, unde a dat peste scena tulburătoare.

Pe podeaua locuinței se afla o cantitate semnificativă de sânge, aspect ce a sugerat inițial posibilitatea unei agresiuni violente sau a unui jaf care ar fi luat o întorsătură fatală.

Cu toate acestea, după sosirea carabinierilor și a celor de la R.I.S (Departamentul de Investigații Științifice al carabinierilor) situația s-a clarificat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Investigațiile preliminare indică faptul că bătrâna s-ar fi simțit brusc rău și a căzut, aceasta fiind cauza principală a pierderii masive de sânge.

Pensionara s-a târât apoi până la un scaun unde s-a așezat, dar a murit la puțin timp după aceea.

Momentan, autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale tragediei, dar ipoteza unei morți accidentale datorată unei căderi este cea mai plauzibilă.