O badantă din Italia l-a salvat de la moarte pe vecinul bătrânei asistate

Un bărbat italian de 47 de ani, originar din orașul italian Rieti, provincia cu același nume din regiunea Lazio, a fost la un pas de moarte, dar a fost salvat în ultimul moment de îngrijitoarea bătrânei care locuiește în casa alăturată, relatează publicația Quotidiano del Lazio care citează ziarul Il Messaggero.

Potrivit sursei citate, bărbatul tocmai intrase în casă după ce a făcut o plimbare cu bicicleta de circa 20 de kilometri. Înfometat după efortul depus, el a decis să comande o porție de sushi, pe care a mâncat-o pe nerăsuflate.

La un moment dat însă, s-a înecat cu mâncare și a început să se sufoce, dar a avut inspirația să iasă repede din casă și să sune la vecina sa, pentru a cere ajutor.

La ușă i-a răspuns badanta bătrânei care locuiește în casa alăturată, o femeie pe nume Natalia, care a înțeles imediat ce se întâmplă și i-a aplicat bărbatului manevre de eliberare a căilor respiratorii.

În ciuda faptului că manevrele aplicate de îngrijitoare au fost aplicate cu succes însă, bărbatul continua să se simtă rău, motiv pentru care Natalia a solicitat imediat o ambulanță la fața locului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Paramedicii care au intervenit l-au găsit pe bărbatul italian de 47 de ani în genunchi, la limita sufocării, și l-au transportat imediat la Urgențe, unde a primit ulterioare îngrijiri medicale.

Pacientul s-a întors apoi acasă în seara aceleiași zile și este în viață acum datorită intervenției curajoase a badantei care are grijă de vecina lui.

Distribuie acest articol