Badantă din Italia, striga cu disperare după ajutor de pe un balcon. Bătrâna o închisese afară din greșeală

Într-un incident neobișnuit care a avut loc în localitatea italiană Sanremo, provincia Imperia din Liguria, un val de forțe de intervenție a fost mobilizat după ce o badantă a fost închisă din greșeală pe balcon de către bătrâna pe care o asistă.

riviera24-mobilitazione-di-soccorsi-in-via-pietro-agosti-618240.medium
Forțele de ordine și pompierii au intervenit prompt la fața locului. Sursă foto: riviera24.it.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 18:00, într-un apartament situat pe via Pietro Agosti unde îngrijitoarea a fost văzută de trecători strigând cu disperare de pe balcon după ajutor, stârnind astfel îngrijorare.

Potrivit publicației locale Riviera24, la fața locului au sosit rapid carabinierii, poliția locală și pompierii, toți mobilizați pentru a oferi ajutor și a gestiona situația în mod eficient.

riviera24-mobilitazione-di-soccorsi-in-via-pietro-agosti-618241.medium
Pompierii la fața locului. Sursă foto: riviera24.it.

Din fericire, incidentul s-a încheiat fără a avea consecințe grave pentru femeie, datorită intervenției rapide și coordonate a forțelor de ordine și de salvare.

Până în prezent, detaliile exacte cu privire la modul în care îngrijitoarea a fost închisă accidental pe balcon rămân neclare, dar importanța răspunsului imediat al echipei de intervenție a fost incontestabilă în rezolvarea situației.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI